Matematik

f(x) = ax+b

22. august 2010 af kristina-stine (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x) = ax + b, hvordan vil man bevise den?:)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2010 af Krabasken (Slettet)

Hvad mener du med at "bevise" - ?

f(x) = ax+b er jo bare forskriften for en hvilkensomhelst linie, og man kan da ikke "bevise" en linie (eller en cirkel eller et træ eller en bil . . .)

Hvis man skal bevise noget, skal der være en et udsagn eller en påstand om denne linie (eller om træet eller om bilen).

Om igen -


Svar #2
22. august 2010 af kristina-stine (Slettet)

det er den opgave vores lære har givet os:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2010 af mette48 (Slettet)

Du kan vise at y=ax+b giver en ret linie i et koordinatsystem ved at lave en serie støttepunkter.

Du kan også vise at hældningen er konstant Δy/Δx=a


Svar #4
22. august 2010 af kristina-stine (Slettet)

okay, tak:)


Skriv et svar til: f(x) = ax+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.