Matematik

lineær vækst b

22. august 2010 af kristina-stine (Slettet) - Niveau: A-niveau

tegn graf, hvad betyder a og b for grafens forløb?
har tegnet en graf, og svaret på hvad a betyder, men har problemer med hvad b betyder:) nogen der kan hjælpe mig?:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. august 2010 af peter lind

y = ax+b. Sæt x =0


Svar #2
22. august 2010 af kristina-stine (Slettet)

skal ikke isolere b, men bare sige hvad det betyder for grafens forløb, ligesom a er en konstant der viser hældningen for grafen. skal jeg forklare hvad b er:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. august 2010 af peter lind

Når x = 0 ligger punktet på y aksen.


Svar #4
22. august 2010 af kristina-stine (Slettet)

skal ikke sige hvilken aksen den ligger på, men hvad den gør


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. august 2010 af peter lind

For x = 0 er y = b, så linjen går gennem (0, b)


Svar #6
22. august 2010 af kristina-stine (Slettet)

så det er et punkt på linjen går igennem, tak


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. august 2010 af peter lind

Mere præcis. Det er det punkt, hvor linien skærer y-aksen


Svar #8
22. august 2010 af kristina-stine (Slettet)

tak:)


Skriv et svar til: lineær vækst b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.