Matematik

Lidt hjælp til at bestemme a?

22. august 2010 af gameir02 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey, er der nogen der kan forklare mig hvordan og hvad jeg skal gøre? :)

Lad f(x) = a * x - 2, hvor f(6) = 1.

Bestem a.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2010 af PMxD (Slettet)

så isolerer du i forholdt til a.. du ved nu at ved f(x) skal der stå 6, og ved x skal der stå 1..


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2010 af mette48 (Slettet)

f(x) = a * x - 2, hvor f(6) = 1.

1=a*6-2       find a af ligningen


Skriv et svar til: Lidt hjælp til at bestemme a?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.