Matematik

t^2 - integralregning

22. august 2010 af Gitse (Slettet)

 Hej,

opgaven siger: Funktionen f har forskriften: f(x)=2x. angiv en regneforskrift for den funktion F, der opfylder, at F'(x)=f(t), og hvor grafen for F skærer x-aksen for x=-1.

Jeg har regnet det og fik regneforskriften til at se sådan ud: t2. mit problem er at jeg ikke har brugt x=-1 og jeg ved ikke om  man skal bruge det. 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2010 af peter lind

Du har glemt integrationskonstanten. F(x) = x2+c. Du skal så bestemme c  af F(-1) = 0


Svar #2
22. august 2010 af Gitse (Slettet)

 altså mener du sådan:

F(-1) = 0

dvs.  (-1)2 + c = 0 <--> -c=1

??? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2010 af peter lind

ja


Svar #4
22. august 2010 af Gitse (Slettet)

 okay, tusind tak :)


Skriv et svar til: t^2 - integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.