Matematik

hjælp: 4 - 3 x (-6) + 3 (-2 + 6)

23. august 2010 af ick (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået min første aflevering for, med 26 opgaver á la den ovenfor ^

Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan man regner den, og hvad reglerne er.

Har skrevet ned hvad jeg tror er rigtigt:

4 - 3 x (-6) + 3 (-2 + 6)
4 + 18 + 6 - 18
22 + 6 = 28 - 18 = 10

Kan nogen hjælpe? Ville være så dejligt. Den er nemlig til fredag!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Den anden parentes er ikke regnet rigtigt ud.

4 - 3·(-6) + 3·(-2+6) = 4 + 18 - 6 + 18 = 22 + 12 = 34


Svar #2
23. august 2010 af ick (Slettet)

ahhh, okay. tak! skal man så forkorte så meget som muligt for at få det rigtige svar, eller er det nok med det du har skrevet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det, jeg skrev i #1, er da forkortet så meget som muligt. Et resultat som 34 kan da ikke forkortes yderligere.


Svar #4
23. august 2010 af ick (Slettet)

 ahh, sorry. læste ikke lige det sidste - koncentrerede mig så meget om min fejl ;)

tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: hjælp: 4 - 3 x (-6) + 3 (-2 + 6)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.