Matematik

b/l=1/2*l/b

25. august 2010 af NadiaAbildgaardPedersen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg har en opgave som jeg er rimelig på herrens mark med.. Jeg vil meget gerne have hjælp til den.. (:

Opgaven lyder:

For A-fomaterne gælder at: b/l=1/2*l/b b er bredde og l er lngde.

- Vis, at forholdet mellem bredde og længde er 1/√2

Der er vedhæftet en fil som kan hjælpe lidt. (:

På forhånd tak. (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2010 af peter lind

Sæt b/l = x. Det giver en nem ligning at løse.


Skriv et svar til: b/l=1/2*l/b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.