Matematik

Resten fra andre lande - ?

25. august 2010 af Christiiie (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 I 1998 var der 90.000 til Roskilde Festival

50 % var danskere

17.000 kom fra Sverige

11.000 kom fra Norge

11.000 kom fra Tyskland

2.000 kom fra England

Hvor mange kom så fra de andre lande ? :o


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2010 af MrBeam (Slettet)

Danskere: 0.5 * 90000 = 45000

Personer fra de fire nævnte lande: 17000 + 11000 + 11000 + 2000 = 41000

Resten: 90000 - 41000 - 45000 = 4000 = 4,4445 %


Svar #2
25. august 2010 af Christiiie (Slettet)

 OK, mange tak :-)


Skriv et svar til: Resten fra andre lande - ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.