Matematik

2a+3b*4c

25. august 2010 af 8000TO (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har lige hurtigt brug for hjælp til at regne stykket "2a+3b*4c".

Kan nogenlunde huske hvordan man gør, men så alligevel ikke :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

 Hvad skal du med dette stykke ? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2010 af Economist (Slettet)

Der er intet at regne ud, hvis du kun har det stykke. Du kan eventuelt benytte den associative lov, der siger, at

2a+3b*4c=2a+12bc

men det er så også det eneste. Har du nogle værdier for a, b og c? Så indsæt disse på pladserne og forkort som normalt.


Svar #3
25. august 2010 af 8000TO (Slettet)

 Har ingen værdier for a, b og c. Opgaven lød bare på at vi skulle udregne udtrykket.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2010 af Economist (Slettet)

2a+3b*4c=2a+12bc=2(a+6bc)

men du har jo ikke regnet noget ud så, det er udelukkende omskrevet og er i princippet det samme.


Skriv et svar til: 2a+3b*4c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.