Matematik

Isoler a i formlen

01. september 2010 af Multikidd (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået en opgave jeg ikke kan finde ud af. Det ville være dejligt med noget hjælp.

Isoler a i formlen 4D=5a-4

Ved ikke hva jeg skal gøre med 4D.


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. september 2010 af Mahal-pigen (Slettet)

4D = 5a - 4

4D + 4 = 5a

(4D + 4) / 5 = a


Svar #2
01. september 2010 af Multikidd (Slettet)

Mange tak


Skriv et svar til: Isoler a i formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.