Matematik

Matematik Opgave.

05. september 2010 af Finn94 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

En opgave, jeg er lidt i tvivl på :S

Hvor mange gange så stor bliver omkredsen og arealet af et rektangel, hvis begge sidelængder bliver K gange så stor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2010 af Duffy

Prøv at r-e-g-n-e det ud.

Sæt siden til at have bogstavet s, og højden til at have bogstavet h.

Så har rektanglet arealet s·h

Omkredsen er da 2s + 2h


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2010 af loosu (Slettet)

 Hvis du har en rektangel med siderne a og b, får du, at:

Omkreds:  O = 2(a*K)+2(b*K) = 2(a+b)*K

Areal: A = (a*K)(b*K) = (a*b)*K2

Forstår du?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2010 af Duffy

Tjah?! Hvorfor også lave noget selv, når man bare kan kyle det herind, og få andre til at lave det for sig . . .


Skriv et svar til: Matematik Opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.