Matematik

trekant

07. september 2010 af alibaba1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har et opgave som jeg ikke retige kan løse.

Gør red at trekant ABC er ensvinklet Med trekant ACH

C=3 A=5 B=4

Bestem forstørelsesfaktoren.

hvilket jeg har løset ved at 3 divder med 5 vil giver 0,6 førstørelseforhold

men jeg har en problem med at besteme højden af ch hvordan gør man de.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2010 af Krabasken (Slettet)

Du må have en skitse af trekanterne, ellers kan vi jo ikke se ("gøre rede for"), om de er ensvinklede . . .

En forstørrelsesfaktor forventes at være større end 1. Ellers er det nærmere en forstyrrelsesfaktor . . .


Svar #2
07. september 2010 af alibaba1 (Slettet)

der er en ensvinkled trekant


Svar #3
07. september 2010 af alibaba1 (Slettet)

skal så jeg skriv forstørelsefaktor er 5/3 istedfor 0,6


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. september 2010 af Krabasken (Slettet)

Du kommunikerer hverken opgaven eller hvad den går ud på, og så kan vi jo ikke hjælpe dig -


Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.