Matematik

Simpel matematik?

07. september 2010 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej jeg kommer sgu lidt i tvivl

(12-8)-(6-5)= ???

Skal man regne de 2 parenteser ud og så minuse dem (så giver det 3)

ELLLER skal man ophæve minus parentesen så der står 4-6+5 =7

hvad er rigtig 3 eller 7 er hvad er den rigtig måde? man skal jo altid regne parenteserne først? eller er der andre regler for minus parenteser???


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2010 af NejTilSvampe

 svaret er 3. 

(12-8) = 4

-(6-5) = -1

4 - 1 = 3

ELLER

(12-8) - (6-5) = 12 - 8 - 6 - (-5) = 3

Uanset hvordan du gør får du 3. Hvis du har fået 7 har du gjort det forkert. Men gør det på den måde du forstår bedst!!  

men 3 er altså det rigtige svar!!


Svar #2
07. september 2010 af jrnh555 (Slettet)

det har du ret i bare en regnefejl :)


Skriv et svar til: Simpel matematik?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.