Matematik
ubestemte integraler
30. marts 2005 af
johnnydrengen (Slettet)
Det ville være lækkert, hvis der var en der kunne hjælpe mig med udregning af følgende ubestemte integraler.
2
x + 5
(slangen) X*e dx
på forhånd tak
2
x + 5
(slangen) X*e dx
på forhånd tak
Svar #1
30. marts 2005 af *==* (Slettet)
hvad betyder
2
x+5??
det er jo ikke grænseværdierne, vel, da du skriver at det drejer sig om ubestemte int., så svaret er jo
½ex^2
2
x+5??
det er jo ikke grænseværdierne, vel, da du skriver at det drejer sig om ubestemte int., så svaret er jo
½ex^2
Svar #3
30. marts 2005 af johnnydrengen (Slettet)
Hmm forstår godt i ikke forstår det, det blev rykket lidt...
(integralslangen) x*e/\\x2 + 5 * DX
altså x gange e opløftet i x2 + 5.
Håber det kan forståes
(integralslangen) x*e/\\x2 + 5 * DX
altså x gange e opløftet i x2 + 5.
Håber det kan forståes
Svar #5
30. marts 2005 af Duffy
#3: Næh! Ikke forstået. Men prøver nu alligevel:
Det er ikke til at vide om du mener
S(x*e^(x^2 + 5))dx
eller
S(x*e^(2*x + 5))dx
...men her er hvad jeg kan hitte på:
S(x*e^(x^2 + 5))dx =
1/2*exp(x^2+5) + k
eller
S(x*e^(2*x + 5))dx =
1/4*exp(2*x+5)*(2*x+5)-3/2*exp(2*x+5) + k
Duffy
Det er ikke til at vide om du mener
S(x*e^(x^2 + 5))dx
eller
S(x*e^(2*x + 5))dx
...men her er hvad jeg kan hitte på:
S(x*e^(x^2 + 5))dx =
1/2*exp(x^2+5) + k
eller
S(x*e^(2*x + 5))dx =
1/4*exp(2*x+5)*(2*x+5)-3/2*exp(2*x+5) + k
Duffy
Skriv et svar til: ubestemte integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
