Matematik

Differention

11. september 2010 af MissHoney (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogle som kan forklare mig hvilken regneregler som jeg skal bruge til nedenstående, når jeg skal differentier:

y = 1/ kvadratrod x3

y = (x+1/x-1)

y= 1/ (x2 + x +1)5

K = A(bt + c)a mht. t.

Bare nogle hint omkring de regler som jeg bruger

På forhånd mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2010 af peter lind

Den første brug 1/kvrod(x3) = x-3/2

Den anden: Jeg tvivler på at du har skrevet det rigtigt.

den 3. Brug sammensat funktion t = x2+x+1

Den sidste Nogenlunde som den forrige. Her er konstanterne blot symboler ikke præcise tal


Svar #2
11. september 2010 af MissHoney (Slettet)

Du skal ha mange tak.. Med hensyn til den anden, så er det der står i mine papirer..

Endnu engang mange tak :D


Skriv et svar til: Differention

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.