Matematik
(tan x)'
31. marts 2005 af
Snowbrigade (Slettet)
er der nogen der kan forklare mig dette:
(tan x)' = (sin x/cos X)'
er det bare det samme? er der en regel for dette??
(tan x)' = (sin x/cos X)'
er det bare det samme? er der en regel for dette??
Svar #1
31. marts 2005 af staehr (Slettet)
tanx er netop defineret som sinx/cosx .
Heraf (tanx)' = (sinx/cosx)'
Heraf (tanx)' = (sinx/cosx)'
Skriv et svar til: (tan x)'
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
