Matematik
HF -2004-1 opg. 7a
31. marts 2005 af
trineb (Slettet)
Hvordan får jeg r til at stå alene i dette
55 = 64,98 - 20*log(r)
Er kommet til at
20log(r) = 9,98
Sagen er nok den..At når jeg har log(r) til at stå selv, hvordan fjerner jeg så log?
55 = 64,98 - 20*log(r)
Er kommet til at
20log(r) = 9,98
Sagen er nok den..At når jeg har log(r) til at stå selv, hvordan fjerner jeg så log?
Svar #1
31. marts 2005 af Waterhouse (Slettet)
Du dividerer med 20 på begge sider:
20*log(r) = 9,98 <=>
log(r) = 9,98/20 <=>
log(r) = 0,499 <=>
r = 10^0,499 ~ 3,156
20*log(r) = 9,98 <=>
log(r) = 9,98/20 <=>
log(r) = 0,499 <=>
r = 10^0,499 ~ 3,156
Skriv et svar til: HF -2004-1 opg. 7a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
