Matematik

Bestem forskriften for

13. september 2010 af Tordenskjoldet (Slettet) - Niveau: C-niveau

bestem forskriften for disse:

Fast løn på 18.000 kr. + 10% af salget pr. måned

25% af salget pr. måned

Lad x være salget i kr. pr. måned, og lad f(x) og g(x) betegne månedslønnen efter de to aflønningsformer.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2010 af mette48 (Slettet)

Skriv med ord fvordan du vil beregne salget

indsæt derefter de givne oplysninger


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2010 af ChristianDJ (Slettet)

Der er tale om to rette linjer - som derfor har følgende form:
f(x) = a * x + b

Forskrifterne kommer dermed til at hedde:

f(x) = (x / 10) + 18000
g(x) = x / 4


Skriv et svar til: Bestem forskriften for

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.