Matematik

Isolere A

14. september 2010 af Danielma (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey alle.

Ville høre om der var nogle der kunne hjælpe mig med at isolere A i denne ligning.

a*a+b*b=c*c

Tak på forhånd :)


Svar #1
14. september 2010 af Danielma (Slettet)

Regner ikke med at

a*a=b*b+c*c passer?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2010 af JKaram (Slettet)

Det kan sagtens passe.

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2010 af ChristianDJ (Slettet)

c2 = a2 + b2.

a = √(c2 - b2)


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2010 af JKaram (Slettet)

Ja, det kommer an på hvilken én der er gældende.

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2010 af siemens (Slettet)

Dejlige pythagoras


Skriv et svar til: Isolere A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.