Matematik

Er det helt skævt eller hva?

15. september 2010 af samsoes (Slettet) - Niveau: C-niveau

Formlen for overfladearealet a en kugle er A = 4 * pi * r^2. hvor A er kuglens overfladeareal og r dens radius.
Bestem radius af en kugle med overfladearealet 1000 kvadrat cm^2

1000 = 4 * pi * r^2

1000 / (4*pi) = r^2

kv.rod (1000 / (4*pi)) = r

 

r = 8,92 cm...................?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 -- Ja, det ser rigtigt ud.


Svar #2
15. september 2010 af samsoes (Slettet)

Super, tak:)


Skriv et svar til: Er det helt skævt eller hva?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.