Matematik

Reduktion

16. september 2010 af mauzi (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej, er der nogen der vil reducere de her udtryk for mig og beskrive hvilke regneregler i bruger?

a) (x+ 2q)^2 - 4 (q^2 - x + qx)

b) 2 log(8) + log(1) - log (4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2010 af mindleaving (Slettet)

Jeg vil ikke reducere det for dig, men to tips:

a) Opløs første parantes (...)2 .

b) Prøv at indtaste de enkelte logaritmer i lommergneren.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2010 af mette48 (Slettet)

b) benyt regnereglerne for log

log(a)+log(b)=log(a*b)

log(c)-log(d)=log(c/d)

e*log(f)= log (fe)


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.