Matematik
Integraleregning
02. april 2005 af
Jybo (Slettet)
Nogen som kan forklare mig hvilken metode jeg skal bruge til at løse det bestemte intregrale:
Kvadratroden af ((cost)^2 + (sint)^2)
med grænserne 0 og 2
Kvadratroden af ((cost)^2 + (sint)^2)
med grænserne 0 og 2
Svar #1
02. april 2005 af Duffy
Du vil opdage at du kommer til at integrere på y=1
så integralet bliver 1*2 = 2
Duffy
så integralet bliver 1*2 = 2
Duffy
Svar #3
02. april 2005 af Jybo (Slettet)
GUUUD JAH!!!... Det er vidst mig og ikke formlen der er idioten her, hva'?? Pinligt, men tak for hjælpen... c",)
Skriv et svar til: Integraleregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
