Matematik

Hvordan?

16. september 2010 af evax2915 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan ændrer man procent, til tal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2010 af Yow! (Slettet)

..nærmere betegnet decimaltal:

2 % = 0.02

20 % = 0.20

200 % = 2.00


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2010 af nordfyn (Slettet)

 undskyld, men Det kommer an på i hvilken sammenhæng du mener :-)

skriv opgaven ind.


Svar #3
16. september 2010 af evax2915 (Slettet)

 I 1994 var der 14% norske turister der besøgte en campingplads, og jeg skal finde ud af hvor mange det er, i tal :-)


Svar #4
16. september 2010 af evax2915 (Slettet)

Og man skal vise beregnelsen :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2010 af Krabasken (Slettet)

For at finde ud af det, skal du vide, hvor man norske turister der var ialt.

Den oplysning mangler . . .


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. september 2010 af HL1 (Slettet)

 Du kan skrive :  antal * 0.14 = antal norske besøgende 


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. september 2010 af HL1 (Slettet)

Hov : antal besøgende *0,14 = norske besøgende


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. september 2010 af Krabasken (Slettet)

Opgaven kan forstås på flere måder.

Jeg forstår den sådan, at 14% af de norske turister besøgte en campingplads -


Skriv et svar til: Hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.