Matematik

Matematik - HJÆLP 2

19. september 2010 af Streepz (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 På 7. klasses gang findes der et rum, hvor der er et bordtennisbord med tilhørende 6 bats.

a) Hvis 6 elever skal spille "rundt om bordet", hvor mange forskellige måder kan de så stå rundt om bordet på (rækkefølge) inden de starter?

6x5x4x3x2x1=720 - er det rigtigt?

b) Fire elever har købt egne bats. Hvis de er med, hvor mange kombinationer giver det så?

10x9x8x7x6x5x4x3x2x1=3.628.800 - er det rigtigt?


Svar #1
19. september 2010 af Streepz (Slettet)

 a) 6x5x4x3x2x1=720 - er det rigtigt?

b) 10x9x8x7x6x5x4x3x2x1=3.628.800 - er det rigtigt?


Svar #2
19. september 2010 af Streepz (Slettet)

 HJÆLP!!!


Skriv et svar til: Matematik - HJÆLP 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.