Matematik

bestem k

22. september 2010 af davidaff (Slettet)

Hej:) jeg håber i kan hjælpe mig med denne opgave:

To funktioner f og g er bestemt ved:

f(x)=x2 - k*x  og  g(x)= k*x

hvor k er et positivt tal. Graferne for f og g afgrænser en punktmængde M, der har et areal

a) Bestem k, så arealet af M er 36

På forhånd mange tak:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. september 2010 af peter lind

Find x-koordinaterne a og b for  skæringspunkter med de 2 kurver. Den ene vil være afhængig af x., Løs derefter ligningen ∫abf(x)-g(x)dx = 36


Svar #2
22. september 2010 af davidaff (Slettet)

 ok mange tak for dit svar:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2011 af FrederikkeHall (Slettet)


Skriv et svar til: bestem k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.