Matematik

Trekanter

25. september 2010 af mig62 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Hvis en pind på 90 cm kaster en skygge på 2,10, og et træ kaster en skygge på 18,9m h´vor højt er så træet?

Håber virkelig der en der kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. september 2010 af mathon

                                               (0,9/2,10) =  tan(V) = (h/18,9)


Svar #2
25. september 2010 af mig62 (Slettet)

Er der en der vil skære svaret ud i pap for mig :)


Svar #3
25. september 2010 af mig62 (Slettet)


 


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2010 af mathon

                                               0,9/2,10 = h/18,9

                                               h = (0,9/2,10)·18,9


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.