Matematik

vektorregning..matematikk

25. september 2010 af abiis (Slettet) - Niveau: A-niveau

bestem i hvert tilfælde vinklen mellem vektorerne

→             →
a=(5) og b=(-10)
      3                -6


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2010 af peter lind

a·b = |a||b|cos(mellemliggende vinkel)


Skriv et svar til: vektorregning..matematikk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.