Matematik

e^pi*z^2 = i

26. september 2010 af Sweet_Lou (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

angiv alle de rødder til ligningen epi*z^2 = i

for hvilke modulus er mindre end 1

håber virkelig nogen kan hjælpe mig..


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2010 af Duffy

Her er løsningerne. Find selv ud af hvilke der har længde mindre en 1...

 z = - √5/2 - √5·i/2 v z = √5/2 + √5·i/2 v z = - √3/2 + √3·i/2 v z = √3/2 - √3·i/2 v z = - 1/2 - i/2 v z = 1/2 + i/2


Svar #2
27. september 2010 af Sweet_Lou (Slettet)

nu har jeg kæmpet nok med det til at spørge dig om din fremgangsmåde? 


Skriv et svar til: e^pi*z^2 = i

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.