Matematik

??????????????

27. september 2010 af Zimone (Slettet)

Hvordan omregner man procent-point om til procent?

fx. 4 procent-point = 50 %


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2010 af Mimical (Slettet)

procentpoint, begreb, der anvendes i forbindelse med ændringer i procentstørrelser. Går et politisk parti frem fra 5% til 7% i vælgertilslutning, er fremgangen således 2 procentpoint (7−5), mens den målt i procent er 40 (100·2/5).


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

4 procentpoint (et af journalister opdigtet ord) = ½, så er et procentpoint = ???


Skriv et svar til: ??????????????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.