Dansk

Dansk stil

05. april 2005 af cs (Slettet)
Hej skal skrive danske stil, og vil høre om der er nogen der evt. kan hjælpe eller har en mening om hvorfor mange frygter døden og hvordan kristendommen ser på døden.

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2005 af JulieJense (Slettet)

Jeg tror, at mange mennesker, især i den vestlige verden frygter døden, fordi vi ikke helt ved hvad det er. Hvis man f.eks. ser på det antikke grækenland. Her troede grækerne fuldt og fast på, at når man døde kom man til Hades (helvede) og det uanset hvordan man har opført sig i sit livet. Man vidste også, at tilværelsen i Hades var kold, trist og kedelig, men grækerne frygtede ikke døden - de nød i stedet livet.
Jeg tror, at vi med kristendommens opdeling af "det gode" og "det onde" er bange for at blive "vejet" på dommedag, fordi vi ved, at vi alle ifølge den kristne tro, er syndige. Altså er der en chance for at ende i Helvede, men muligheden for at komme et andet sted hen, nemlig i paradis, er der jo stadig.

Men overordnet kan du jo komme ind på, at mennesker altid er bange for det, de ikke ved hvad er, og hvem kan forklare døden?

God fornøjelse med stilen, håber jeg gav lidt inspiration.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2005 af Slacz Maci (Slettet)

Kristendommen ser jo oprindeligt døden som "et skridt på vejen", mennesket skal jo opstå igen når Jesus kommer tilbage og nedkæmper Satan selv.
Som #1 også siger deler kristendommen op i Paradis og Helvede, men det med at vi alle er syndere er i høj grad faldet af "den nutidige kristendom". Augustin er udgået af produktion, så at sige.
Vi er alle frelst, ifølge den kristendom der prædikes i de fleste danske folkekirker (om det så er kristendom eller ej, det er jo så op til den enkelte).

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2005 af JulieJense (Slettet)

er enig med #2 om at der i den "dagligdags kristendom" ikke arbejdes med "syndere" som sådan, men der står stadig i det nye testamente, at Jesus siger "Vi er alle syndere".

Svar #4
05. april 2005 af cs (Slettet)

okay tak for hjælpen

Skriv et svar til: Dansk stil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.