Matematik

Brøkregning

28. september 2010 af Lillozz (Slettet)

(1/b-1/a)/(a-b)

(4x^2+b^2-4bx)/((b-2x))

hvordan skal jeg reducere brøkerne?

Hjælp!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af Isomorphician

((1/b) - (1/a))/(a - b) =

((1/b - (1/a))*(1/(a - b) =

(1/(b(a - b)) - (1/(a(a - b)) =

(a/(ab(a - b))) - (b/(ab(a - b))) =

(a - b)/(ab(a - b)) =

1/ab

------

(4x2 + b2 - 4bx)/(b - 2x) =

(2x - b)2/(-(2x - b)) = ....


Skriv et svar til: Brøkregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.