Matematik

Konstruer trekanten. HJÆLP!

28. september 2010 af twenfox (Slettet) - Niveau: 8. klasse

AC = 12,5 cm BC=4 cm C= 77 grader.

P.s har glemt det ;) på forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2010 af AmandaGQ (Slettet)

Start med at tegne vinkel C på 77 grader. Så kan du tegne linjestykkerne :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 Tegn AC og brug en vinkelmåler til at måle vinkel C til 77 grader. Så kan du tegne BC, og til sidst AB.


Svar #3
28. september 2010 af twenfox (Slettet)

Mange tak.. :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2010 af AmandaGQ (Slettet)

Det var så lidt :)


Skriv et svar til: Konstruer trekanten. HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.