Matematik

Isoler B

28. september 2010 af Creutzberg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder her med en matematik aflevering og er kommet til et spørgsmål hvor jeg er på helt bar bund

den lyder således

isoler b i formlen

1/a + 1/b = 1/c

Det er en opgave uden brug af CAS


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 Træk 1/a fra på begge sider, gang med b, og divider med 1/c - 1/a


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2010 af bolani (Slettet)

1/a + 1/b = 1/c

<=> 1/b = 1/c -1/a

<=> 1 = (1/c - 1/a)*b

<=> b = 1/(1/c-1/a)

#2 Bare for at det er heelt på plads :-)


Skriv et svar til: Isoler B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.