Engelsk
komma i engelske sætninger...HASTER MEGET...PLEASE....
06. april 2005 af
ilr4e (Slettet)
1. they were surprised, when they heard the news.
2. When they arrived two hours late, the party was over.
3. he had in fact, fallen for her money.
4. I know that I am a fool.
5. She ,too, was very happy.
6. Could I have a cup of tea, and a piece of cake please?
7. Do you know, if Peter is at home?
8. It is not, very important if he is at home though.
9. Would you tell me, how you are going to do it?
10. He said, they would be late for the show.
11. She would not, of course, tell me what she had been doing the whole night.
12. I have already, told you that I dont know anything about the matter.
13. Before I got home in the morning,my parents had called the police.
14. You have not, stayed away from school all day have you?
I vil gøre mig en stor tjeneste hvis i vil rette de her sætninger....
2. When they arrived two hours late, the party was over.
3. he had in fact, fallen for her money.
4. I know that I am a fool.
5. She ,too, was very happy.
6. Could I have a cup of tea, and a piece of cake please?
7. Do you know, if Peter is at home?
8. It is not, very important if he is at home though.
9. Would you tell me, how you are going to do it?
10. He said, they would be late for the show.
11. She would not, of course, tell me what she had been doing the whole night.
12. I have already, told you that I dont know anything about the matter.
13. Before I got home in the morning,my parents had called the police.
14. You have not, stayed away from school all day have you?
I vil gøre mig en stor tjeneste hvis i vil rette de her sætninger....
Svar #1
06. april 2005 af Fingersen (Slettet)
1: They were surprised/,/ when they heard the news
2: When they arrived two hours late(r), the party was over.
3: he had(,) in fact, fallen for her money.
4: I know that I am a fool.
5: She, too, was very happy.
6: Could I have a cup of tea, and a piece of cake(,) please?
7: Do you know/,/ if Peter is /at/ home?
8: It is not/, very/(that) important if he is at home(,) though.
9. Would you tell me/,/ how you are going to do it?
10: He said/,/ they would be late for the show.
11. She would /not/, of course, (not)tell me what she had been doing the whole night.
12: I have already/,/ told you that I /dont/(do not) know anything about the matter.
13: Before I got home in the morning, my parents had called the police.
14. You have not/,/ stayed away from school all day(,) have you?
Komma på engelsk er som komma på dansk i hovedtræk sådan lidt en smagssag. Altså hvor man selv synes at pauserne opstår.
/.../ = fjernes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
2: When they arrived two hours late(r), the party was over.
3: he had(,) in fact, fallen for her money.
4: I know that I am a fool.
5: She, too, was very happy.
6: Could I have a cup of tea, and a piece of cake(,) please?
7: Do you know/,/ if Peter is /at/ home?
8: It is not/, very/(that) important if he is at home(,) though.
9. Would you tell me/,/ how you are going to do it?
10: He said/,/ they would be late for the show.
11. She would /not/, of course, (not)tell me what she had been doing the whole night.
12: I have already/,/ told you that I /dont/(do not) know anything about the matter.
13: Before I got home in the morning, my parents had called the police.
14. You have not/,/ stayed away from school all day(,) have you?
Komma på engelsk er som komma på dansk i hovedtræk sådan lidt en smagssag. Altså hvor man selv synes at pauserne opstår.
/.../ = fjernes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: komma i engelske sætninger...HASTER MEGET...PLEASE....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
