Matematik
f´(t)
06. april 2005 af
¤Christina¤ (Slettet)
Hejsa.... er ved at lave matematik afl...
Og skal finde f´(t)
f(x)=21+29*e^(-0,023*t)..
Har fået f´(t)= -0,667*e^(-0,023*t), og vil gerne høre om det er rigtigt, da jeg skal regne videre ud fra det, og jeg er i tvivl om 21 forsvinder eller ikke og også om noget af det andet.. Håber en kan hjælpe
På forhånd tak
Og skal finde f´(t)
f(x)=21+29*e^(-0,023*t)..
Har fået f´(t)= -0,667*e^(-0,023*t), og vil gerne høre om det er rigtigt, da jeg skal regne videre ud fra det, og jeg er i tvivl om 21 forsvinder eller ikke og også om noget af det andet.. Håber en kan hjælpe
På forhånd tak
Svar #1
06. april 2005 af xyz (Slettet)
ja 21 forsvinder da det er en konstant.. men jeg har fået f'(t)=-0.667*(0,977262483773)^t
tjekker det lige igen
tjekker det lige igen
Svar #3
06. april 2005 af Epsilon (Slettet)
#2: Strengt taget har du ret Duffy, hvis vi regner eksakt. Det er dog ikke helt i skoven, hvad xyz har skrevet, thi
exp(-0.023t) =
[exp(-0.023)]^t =
(0.9772624837733)^t
hvis man er villig til at acceptere det beskedne præcisionstab. Alternativt vil det være helt korrekt at skrive
f'(t) = -0.667*(0.97726...)^t
//Singularity
exp(-0.023t) =
[exp(-0.023)]^t =
(0.9772624837733)^t
hvis man er villig til at acceptere det beskedne præcisionstab. Alternativt vil det være helt korrekt at skrive
f'(t) = -0.667*(0.97726...)^t
//Singularity
Skriv et svar til: f´(t)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
