Fysik

HJÆLP TIL BEVIS AF B=90grader -H+D til i morgen

30. september 2010 af 98676363 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvis det er muligt er der så ikke en som kan illustrere hvordan man kan bevise formlen breddegrad=90grader-solhøjde+ deklinationen til imorgen for skal fremlægger der. plz hjælp med en tegning plz


Skriv et svar til: HJÆLP TIL BEVIS AF B=90grader -H+D til i morgen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.