Matematik
Mat - hastedag
07. april 2005 af
niqo (Slettet)
Hej folkens..
jeg har to forskrifter som jeg skulle tegne graf over, det har jeg så oss gjort. Forskrifterne ser sådan ud:
P: y= -0,5x^2-6x-16
l: y=2x+14
Så siger de løs uligheden imellem :
-0,5x^2-6x-16 =
jeg er ikke helt med, men kan huske at det skulle regnes som en almindelig ligning..
0= 0,5x^2+6x+16+2x+14
0= 0,5x^2+8x+30
får jeg den, ved godt det ikk er det korekte svar men hva så? kan også sige at den ligner en andengradspolonym nu..
jeg har to forskrifter som jeg skulle tegne graf over, det har jeg så oss gjort. Forskrifterne ser sådan ud:
P: y= -0,5x^2-6x-16
l: y=2x+14
Så siger de løs uligheden imellem :
-0,5x^2-6x-16 =
jeg er ikke helt med, men kan huske at det skulle regnes som en almindelig ligning..
0= 0,5x^2+6x+16+2x+14
0= 0,5x^2+8x+30
får jeg den, ved godt det ikk er det korekte svar men hva så? kan også sige at den ligner en andengradspolonym nu..
Skriv et svar til: Mat - hastedag
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
