Matematik

Hjælp til vektoropgave!!!

03. oktober 2010 af MTP92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej! Jeg sidder med en vektorregningsopgave, jeg ikke kan finde ud af. Den lyder:

Bestem tallene s og t således, at

c = sa+tb, når

a = (1, -2), b = (2, 4) og c = (-5, -22)

Kan nogen hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2010 af PeterValberg

to ligninger med to ubekendte

-5 = s + 2t
-22 = -2s +4t

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til vektoropgave!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.