Matematik

Hjælp hjælp, vektoropgave!!

03. oktober 2010 af MTP92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Jeg er kørt fast i denne opgave:

Bestem koordinaterne til a og b, når det er givet, at

a + b = (6, -3) og a - b = (-4, 1)
 

Kan nogen hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

a + b = (6, -3) og a - b = (-4, 1)

(a+b)+(a-b) = 2a

så kan du finde a


Svar #2
03. oktober 2010 af MTP92 (Slettet)

Tak, men hvordan kommer jeg så helt præcist videre derfra?


Skriv et svar til: Hjælp hjælp, vektoropgave!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.