Spansk

Vigtig spansk-aflevering før studieturen!!!

07. oktober 2010 af Rebecca001 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej.

Jeg er i den meget forfærdelige knibe at jeg skal aflevere en spansk-aflevering imorgen og det er den vigtigste aflevering at lave til tiden, da den har noget at gøre med den studietur jeg skal til, (SPANIEN - MADRID), allerede nu på søndag. Det er virkelig ikke godt, for jeg har desværre skrevet alt det ned jeg skulle huske på dansk. Problemet er at jeg nu har fundet ud af det skulle have været oversat til spansk hvilket jeg bare ikke kan nå til i morgen. Jeg er normalt slet ikke én der snyder og elsker spansk-sproget i sig selv, men det her er bare nødstilfælde. Det drejer sig om kun en lille halv side på dansk som skal oversættes til spansk. Hvor jeg håber nogle af jer kan hjælpe mig. Så kan jeg evt. maile den. 

Kh hende der er så dum og opdager noget til aller, aller sidst lige når man er blevet færdig :( ØV


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvorfor tror du, at det hjælper at starte den samme opgave i en ny tråd. På den tid, du har brugt til at formulere opgave her og fortælle om dine undskyldninger, kunne du selv have oversat din halve side.


Svar #2
07. oktober 2010 af Rebecca001 (Slettet)

 Hvor er du tavlig.. Jeg har siddet og læst om Franco og alt om spansk politik og ETA, fordi jeg skal fremlægge i morgen.. jeg ville ærlig talt ikke spørge om hjælp hvis jeg ikke skulle nå så meget andet. Det er det der er mit problem ikke. jeg knokler løs, så min hjerne til sidst springer i luften.. jeg kan snart ikke mere. Det er så dejligt når sådan nogle mennesker som dig har et hjerte. Du har ingen anelse om hvor meget de forlanger jeg skal lave til i morgen.


Svar #3
07. oktober 2010 af Rebecca001 (Slettet)

 Jeg er ellers normalt en meget selvstændig person og én der aldrig snyder men det er bare blevet for meget for mig op til studieturen. Det mærkelig sådan en voksen som dig slet ikke forstår det.. men sådan er det vel lidt med alle politikere der sidder og er ligeglade med hvor meget os studerende egentlig har det til hverdagen.. Jeg beder dig pænt om hvis du ikke har lyst til at hjælpe mig så lad vær med at skrive sådan nogle tavlige beskeder der gør mig endnu mere ked af det end jeg allerede er i forvejen.. 


Svar #4
07. oktober 2010 af Rebecca001 (Slettet)

 Hvis nogle af jer derude der læser denne her besked der bare har lidt forståelse for når jeg i forvejen knokler løs med lektier og fremlæggelser og som jeg ved kan sidde og oversætte noget så hurtigt (for det kan man hvis man er spansk-talende) må i meget gerne sende jeres e-mail. Så sender jeg den. Men hvis nogle skulle få lyst til at skrive flere tavlige beskeder så lad vær med det.


Svar #5
07. oktober 2010 af Rebecca001 (Slettet)

 Desuden handler opgaven netop om hvad vi skal fremlægge om hvilket gør det en del sværre da sproget er meget svært og en del svære begreber.. tro mig det tager mig hele natten hvis jeg nogenlunde skal nå at blive færdig med den og så må jeg i stedet gøre mig til grin foran min klasse over at jeg ikke har noget som helst at fremlægge om. Tak fordi du er så forstående. Det er jo altid så dejligt med nogle venlige sjæle der elsker at sige deres meninger, om de er forkerte eller ej..


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2-#5

Jeg tror, du selv har bevist pointen i #1.


Brugbart svar (2)

Svar #7
08. oktober 2010 af jbmm

Du skal ikke tage dig af, at der er visse personer her på studieportalen, som nærmest sætter en dyd i at give et ligegyldigt svar - som nok mest er for at promovere sig selv!!

Hvis du stadig kan nå det, må du gerne sende teksten som skal oversættes til min indbakke, eller du kan få min mail-adresse. Skriv svar til min indbakke.
 


Brugbart svar (2)

Svar #8
08. oktober 2010 af Duffy

Ej John, du laver det ikke for hende. Hun må da lære at strukturere sin tid.

Eller: Hvorfor ikke bare kyle det ind i Google Translate, så bliver din lærer glad.


Skriv et svar til: Vigtig spansk-aflevering før studieturen!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.