Matematik

hjælp til en matopg.

10. april 2005 af cs (Slettet)
Hej er der nogen der vil hjælp med denne opg.

I et koordinatsystem er givet to vektorer
a og b

a=(4,3) og b=(19,-17)

bestem tallene s og t så sa (a alm) +ta(hvor a er hattet) =b

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2005 af Duffy

Det er 2 ligninger med 2 ubekendte:

4s-3t=19

3s+4t=-17

...fortsæt selv herfra.


Duffy

Skriv et svar til: hjælp til en matopg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.