Studievalg og videregående studie

Psykologi uddannelse - krav...hilfe

12. oktober 2010 af Dykand (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg går i 3g og vil gerne læse psykologi når jeg er færdig. Men det ser ikke ud til at jeg kan hæve mit snit nok til at komme ind på Aalborg uni (8,8 er kravet pt). Kvote 2 løsning virker også lidt urealistisk....da der vidst ikke kommer mange ind på den måde...

Jeg kender ikke rigtig til kravene til at studere psykologi i udlandet, så hvis der er nogen der ved noget....så sig endeligt til.

Hvis der er nogen der ved noget som hjælper....er det top nice

mvh. mig


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. oktober 2010 af Pernille-N (Slettet)

Hej med dig.

Nu ved jeg ikke, hvor langt du ligger fra snittet, men du mangler vel en del afsluttende eksamener, så måske er det ikke urealistisk, hvis du virkelig knokler på resten af året?

Udover det kan adgangskoefficienten jo gå både op og ned fra år til år, så du kan jo være heldig, at den falder en smule til næste år. Synes da i hvert fald, at du skal prøve at søge ind.

Derudover er der kommet en ny psykologiuddannelse i Odense, hvor 20 % af pladserne bliver optaget ved kvote 2, som her er en almen test og optagelsessamtale, så det var måske også værd at give det et forsøg, før du overvejer en uddannelse udenlands. Du kan læse mere på SDU's hjemmeside.

Ved ikke helt, hvordan det fungerer med at studere i udlandet, men kunne forestille mig, at det ville blive dyrt for dig.

Vh. Pernille


Skriv et svar til: Psykologi uddannelse - krav...hilfe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.