Matematik

Differentation

18. oktober 2010 af Elturis (Slettet)

Hvad får man hvis man differentierer:

y = A * ekt  * cos(w*t) + B * ekt * sin(wt) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2010 af mathon

                        y ' = A·(k·ekt·cos(ω·t) - ekt·ω·sin(ω·t))  +  B·(k·ekt·sin(ω·t) + ekt·ω·cos(ω·t))


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2010 af Euroman28

Det er mening du skal bruge produkt-reglen, potens-reglen og kædereglen for at løse denne opgave!

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. oktober 2010 af Euroman28

Vil minde om opgaven er nemmere at anskue hvis du skriver

y(t) = e^{kt}* (A*cos(w*t) + B*sin(w*t) )

Ha en god dag :)

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Differentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.