Dansk

Eventyr - Håber på hjælp

22. oktober 2010 af BLABLABLABLABLAB (Slettet)

Hej folkens:D

Er igang med at skrive et eventyr:

Her er det, jeg har indtil videre:

Der var engang en prins, som levede alene sammen med sin mor og to brødre. Tre år tidligere havde de nemlig mistet deres far. Denne prins var den yngste af de tre prinser. Han var klogere end, de andre, og det var grunden til, at han blev kaldt for ''Store Hans''. Alle i byen kaldte ham for ''Store Hans'', fordi han ejede så meget, desuden også fordi han var en rigtig klog knægt. Da faren døde skulle alle de ting, som han ejede fordeles mellem hans tre sønner. Det var der, han fik en hel almisse at eje. Tingene blev fordelt således, at de fik lige meget af hver. Men Hans ejede stadigvæk mere end det, de andre gjorde. Han havde nemlig samlet alle de penge sammen, som hans far havde givet ham i sin tid. Dem havde han købt heste og jorde med.
Alle piger i byen ville meget gerne gifte sig med ham, men han ville ikke gifte sig med dem. Han ville gerne gifte sig med en fattig pige, som var en stakkel. Grunden til han ville det, var fordi, da faren lå for døden, udtrykte han ydmygt et sidste inderligt ønske ''Gid du en gang fremover vil vælge at gifte dig med en fattig pige som mig min dreng''. Det var, hvad han sagde, inden han døde.
Kongen var en yders betænksomt person, som også tænkte på de fattige og deres omgivelser. Han var selv blevet gift med en fattig pige, og inden han døde ville han gerne have at hans yngste søn og skulle gifte sig med en fattig pige. Det ville Hans gerne, han ville gerne opfylder hans fars ønske, det var der ingen tvivl om. Han elskede sin far virkelig højt. Men dronningen ville ikke have at han skulle gifte sig med en fattig pige.
En dag kom dronningen og prinsen op at skændes, fordi.............
 

Men ved ikke rigtigt, hvordan de kommer op at skændes har ingen ideer, men de kommer op og skændes over at prinsen gerne vil gifte sig med en fattig pige da det var hans far sidste ønske.

Synts i at jeg gentager ord såsom for, fordi, han - hvad ved jeg. Hvis hvilke ord kan jeg så bytte dem med?

Håber i vil hjælpe mig :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2010 af lucillepostej (Slettet)

 Måske havde hans mor fundet en rig pige af finere familie, som hun gerne så sin søn gift med? 

Han beslutter sig for at rejse hjemmefra for ikke at skulle høre på morens brokkerier?

Han drager ud i verden og møder nogle piger? Den første duer ikke, den anden duer ikke, men den tredie forelsker han sig i?


Svar #2
22. oktober 2010 af BLABLABLABLABLAB (Slettet)

hmm TAK GOD IDE...........


Skriv et svar til: Eventyr - Håber på hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.