Matematik

Omregningsfaktor?

24. oktober 2010 af turk89 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Hvordan kommer man fra kg/s til g/døgn?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

1 kg/s = 1000 g/s = 1000·24·60·60g/(24·60·60s) = 86.400.000 g/døgn

Der er ikke noget specielt "Videregående" over dette.


Svar #2
24. oktober 2010 af turk89 (Slettet)

#1

Det er rigtigt, at der ikke er noget "videregående" over dette. Jeg faldt blot over denne omregning i min bog fra 1. semester uden at se, hvordan man egentlig gjorde det.

Et spørgsmål: Hvordan kan følgende give det samme:

1000·24·60·60g/(24·60·60s) = 86.400.000 g/døgn?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#1

Fordi 1000·24·60·60 = 86.400.000 , og fordi 24·60·60s = 1døgn . Det er samme størrelse på hver side af lighedstegnet.


Skriv et svar til: Omregningsfaktor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.