Matematik
mat-opg; stamfunktion
11. april 2005 af
Maria17 (Slettet)
Hejsa
Jeg har fået stillet en opgave som volder lidt problemer.
I et koordinatsystem med enheden 1 cm på begge akser en en punktmængde M afgrænset af førsteaksen, andenaksen, linjen med ligningen x=10 og graferne for funktionerne f og g, hvor
f(x)=1.5+ 4.roden af x
g(x)=
Jeg har fået stillet en opgave som volder lidt problemer.
I et koordinatsystem med enheden 1 cm på begge akser en en punktmængde M afgrænset af førsteaksen, andenaksen, linjen med ligningen x=10 og graferne for funktionerne f og g, hvor
f(x)=1.5+ 4.roden af x
g(x)=
Skriv et svar til: mat-opg; stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
