Matematik

hjælp til logaritme regler

25. oktober 2010 af tobl2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

se fil


Svar #1
25. oktober 2010 af tobl2 (Slettet)

her var filen

Vedhæftet fil:Log.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Benyt logaritmereglerne : log(a) + log(b) = log(a·b) og tilsvarende for ln(a) + ln(b) = ln(a·b),

og benyt at log(10) = 1, ln(e) = 1 .


Skriv et svar til: hjælp til logaritme regler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.