Matematik

reducér

25. oktober 2010 af vousaime (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej alle sammen!

Jeg har en opgave, som lyder:

reducér (8a3*b*a-2)/(2ab)2

På forhånd mange tak for hjælpen!

<span style="font-size:11.0pt;line-height:120%;font-family: "Cambria","serif";mso-ascii-theme-font:major-latin;mso-hansi-theme-font:major-latin; color:windowtext;mso-ansi-language:DA"></o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2010 af mathon

brug dine potensregler


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2010 af mathon

    (8a3·b·a-2) / (2ab)2      =      (23·a3-2·b) / (22·a2·b2) = (23·a3-2·b) /22 / a2 / b2 =


Svar #3
25. oktober 2010 af vousaime (Slettet)

 mange tak :)


Skriv et svar til: reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.