Matematik

Bestem a ??

26. oktober 2010 af cevikr (Slettet) - Niveau: C-niveau

s= 1/2 •a • t2

s=500   t= 17

a skal bestemmes. Jeg skal vel isolere a, men syntes at få forskellige resultater, hjælp ?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2010 af Proprium (Slettet)

Hvilke resultater får du? Og vigtigst af alt: hvordan gør du?


Svar #2
26. oktober 2010 af cevikr (Slettet)

måske jeg har helt forkert fat i det, men :

500 = 1/2• a •172   fjernet brøken så 500 • 2 = 1•a•172   og her vil jeg så det ene øjeblik tage kvadratroden på begge sider, dernæst er jeg i tvivl om der så skal divideres med a på begge sider for at få a alene eller om jeg skal trække de 17 fra så 1•a kommer for sig selv og vel bliver til a ?

roder total rundt i det :)

håber det var til at forstå..


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2010 af Proprium (Slettet)

Okay, nu er jeg forvirret, hehe. Og jeg er i forvejen træt, så det er virkelig morsomt! :-)

Ej, jeg forstår godt, hvad du mener. Nu skal du høre ... Du kan ganske rigtigt sagtens 'fjerne brøken', men du behøver ikke at lege med kvadratrødder - Hvorfor ikke bare dividere med 172 på begge sider?


Svar #4
26. oktober 2010 af cevikr (Slettet)

aggggr altså helt fra start, istedet for alt det andet??

det har jeg gjort nu og det virker da meget logisk ...eller er det bare mig :)

tak..


Skriv et svar til: Bestem a ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.