Matematik

brøk hjælp?(svar inden 28/10, tak!)

27. oktober 2010 af benedicte123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan er det nu lige man laver fks. tallet 3 om til en uforkortelig bræk??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Forhåbentlig til en uforkortelig brøk. Tallet 3 er et helt tal , 3 = 3/1 , som er en uforkortelig brøk. Ethvert helt tal kan skrives som tallet selv divideret med 1.


Svar #2
27. oktober 2010 af benedicte123 (Slettet)

ja, brøk selvfølgelig (-:

Udregn følgende og angiv facit som en uforkortelig brøk:
a) 32 + 3*4:6 – 8

så hvis det er ligningen der jo giver 3, så er fasic bare 3/1??


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er ikke nogen ligning, men et udtryk. Men hvordan får du 3 som facit her ? Mangler der nogle parenteser?


Svar #4
27. oktober 2010 af benedicte123 (Slettet)

ups, det er 3 i anden, ikke 32 (-:

ups, ja ikke en ligning.. men så facit er ikke 1/3??


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4

Jeg synes du roder rundt i det nu. Du spørger, om det ikke er 1/3 nu ?

32 + 3·4:6 -8 = 9 + 12:6 -8 = 9 +2 -8 = 3 = 3/1 .


Svar #6
27. oktober 2010 af benedicte123 (Slettet)

jo, præcis (-:


Skriv et svar til: brøk hjælp?(svar inden 28/10, tak!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.