Matematik
Hjælp til mat. opg.
12. april 2005 af
Dalle-manden (Slettet)
Hey...
jeg har et problem, er fuldstændig lost i en opgave, ved slet ikke hvordan jeg skal gribe den an :s
Den lyder:
I trapezet ABCD er AD parallel med BC. Desuden er sidelængderne givet ved
|AB|=3,92 |BC|=5,04 |CD|=3,13 |DA|=6,74
Bestem vinklerne i trapezet!
hmm, hvad skal jeg gøre?
jeg har et problem, er fuldstændig lost i en opgave, ved slet ikke hvordan jeg skal gribe den an :s
Den lyder:
I trapezet ABCD er AD parallel med BC. Desuden er sidelængderne givet ved
|AB|=3,92 |BC|=5,04 |CD|=3,13 |DA|=6,74
Bestem vinklerne i trapezet!
hmm, hvad skal jeg gøre?
Svar #1
12. april 2005 af Mars Volta (Slettet)
hvis du starter med at indtegne højden og makere punktet på AD som fx G. Så har du en retvinklet trekant GCD. Her kan du beregne vinkel D ved brug af cos.
Det var starten....
Det var måske lidt kryptisk forklaret, men det er lidt svært når det er en tegning osv.
Det var starten....
Det var måske lidt kryptisk forklaret, men det er lidt svært når det er en tegning osv.
Skriv et svar til: Hjælp til mat. opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
